mandag 17. oktober 2011

Juleforberedelser:-) Nå?
Neida, det er ikke for tidlig. Værvarslerne melder om kaldere vær, vi er langt ute i oktober, og før jeg går igang med DET SOM ER POSITIVT, må vi igjennom den store dekkomleggingsdagen,  grøss, "som dekkmannen på kjerringa". Med hjertet i halsen og løp-å-ta-bussen-istedet,som-heller-ikke-har-skifta-sko, går vi inn i en "interessant" årstid, eller...?


Jeg er så heldig at jeg har mitt eget kristtorntre i hagen. Nå står det og rødmer med sine røde bær og venter på mine siste ideer....

....for juleforberedelsene er i gang! Når jeg planlegger julemarked/juleutstilling er det  jo på tide! Her blir det jobbings. Innhøstningen er i gang; små og store bjørkekranser...

Julehjerter og kremmerhus syes i ullfilt og dekorerers med lin,perler og bånd....Også alle julestrømpene da! Jada, jeg vet at vestlendinger sier julesokk, men for meg er dette en julestrømpe, basta! JuleSTRØMPENE syes i lin, bomull og ullstoffer, og dekoreres med hvitt, sølv og blankt. Savner du røde nisser?  Ikke-eksisterende. Men det blir veldig mye annet flott!!:-) Gled deg:-)

2 kommentarer:

 1. Tidlig ute du :)
  Julesokkene...unnskyld, julestrøpene er nydelige, hjertene likeså.

  Ønsker deg en finfin uke innimellom lin, bomull og annet :)

  Haldorsdatter

  SvarSlett
 2. Hei på deg..

  Gratulerer med ny blogg!

  Her var det jo koselig julestemning:) Det minner meg om at det faktisk er på tide å starte med litt julestrømpe produksjon. Dine er kjempefine!

  klem fra meg

  SvarSlett